2024-04-20 14:48

Avocatul Poporului avertizează: România alunecă spre dictatură medicală

 |  23:00
Avocatul Poporului avertizează: România alunecă spre dictatură medicală

Avocatul Poporului, Renate Weber, a declarat duminică seară, la Antena 3, că mai multe drepturi și libertăți cetățenești au fost afectate în pandemie.

„Cam de un de zile libertatea noastra de miscare nu prea mai exista decat in niste limite.

Libertatea de exprimare este victima absoluta a acestei pandemii, nu doar in Romania ci peste tot. Dintre toate drepturile, libertatea de exprimare a fost cea mai afectata. In afara de cenzura a aparut si o autocenzura extrem de ingrijoratoare. A mai aparut un jucator dincolo de stat, retelele sociale, proprietarii unor retele care ar fi trebuit sa asigure acces nediscriminatoriu tuturor si acum cu o forfecuta parca taie, suspenda conturi, sterge postari, adica este ceva....parca romanul lui Orwell, 1984, incepe sa devina realitate si ar trebuie sa ne fie putin teama. Avem mari probleme si sincer sa fiu nu stiu cum vom iesi din aceasta pandemie.

Alt drept incalcat este cel de a primi servicii de sanatate pentru orice alta afectiune in afara de COVID”, a declarat Renate Weber.

Unul dintre cele mai bine cunoscute cărţi distopice clasice, romanul 1984 de George Orwell prezintă o lume distopică în care toată lumea este urmărită, programul este unul fix pentru fiecare persoană, nimeni nu are voie să-şi expună punctul de vedere, nimeni nu se poate opune sistemului, altfel există consecinţe grave. Partidul, împreună cu The Big Brother, sunt cei care controlează societatea şi stabilesc regulile.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE