2020-12-03 18:19

Aurelian Bădulescu, atac la adresa lui Robert Negoiță: Bărbatul cu bac chinuit la 33 de ani și facultatea la Bioterra

 |  22:00
Aurelian Bădulescu, atac la adresa lui Robert Negoiță: Bărbatul cu bac chinuit la 33 de ani și facultatea la Bioterra

Aurelian Bădulescu își atacă dur fostul coleg din PSD, Robert Negoiță, după ce acesta a ales să îi părăsească pe social-democrați și să formeze o alianță cu Victor Ponta.

Bădulescu îl acuză pe Negoiță că ar fi "umflat preţurile tuturor lucrărilor, ca să le treacă prin firme căpuşă”, că s-ar fi "folosit" de PSD și de Liviu Dragnea pentru toate realizările sale în plan politic şi, mai mult, că i-ar "spionat şi urmărit" pe cetățenii din sectorul 3.

Redăm integral mesajul postat duminică, pe Facebook, de către viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu:

"Bărbatul care schimbă fetițele precum batistutele și nu numai, cel cu BAC chinuit la 33 de ani, facultate la Bioterra, vai steaua lui - cu bani poți cumpăra aproape orice, onorabilitate nu, dacă ar fi așa mare bărbat politic, își făcea partid prezentând valoarea lui ca om, ca primar, ca om politic vizionar. E vorba de domnul Negoiță Sorin Robert. Să le luăm pe rând: om mare și demn de respect nu poate fi, având în vedere preocupările și orientările lui cunoscute în tot orașul. Primar mai este câteva luni, dar nu va mai fi, pentru că a umflat prețurile tuturor lucrărilor, ca să le treacă prin firme căpușă, lucru cunoscut și tolerat, deocamdată dar vine ziua decontului. Politician valoros nu are cum să fie, prin el însuși, pentru că până acum s-a folosit de Dragnea și de PSD pentru toate pozițiile: parlamentar de Teleorman, primar PSD timp de 2 mandate. Asta e valoarea lui! Oricum și-a început cariera politică solo, cu partidulețul lui, cu stângul: denigrând, calomniind, mințind, împrăștiind peste tot dezinformări și acuzații fără legătură cu realitatea. Știu și de ce: până acum s-a bazat pe protecție! Probabil pe înțelegerile făcute pe seama cetățenilor din sectorul 3, pe care i-a spionat și urmărit, prin camerele de luat vederi puse la dispoziția DIA. Care nu are atribuții în domeniu. Un amănunt! El însuși a recunoscut asta. Cam atât pentru azi. Voi reveni cu terasele ilegale, și alte lucrări, până când se face dreptate. Până la capăt".


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-07-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE