2024-04-25 15:43

AUR anunță depunerea moțiunii de CENZURĂ: ”Nu putem să lăsăm Guvernul Cîțu să-și bată joc de viețile românilor!”

 |  16:48
AUR anunță depunerea moțiunii de CENZURĂ: ”Nu putem să lăsăm Guvernul Cîțu să-și bată joc de viețile românilor!”

Partidul AUR (Alianța pentru Unirea Românilor) este hotărât să depună moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, la începutul noii sesiuni parlamentare. Decizia vine pe fondul creșterii explozive a prețurilor, în special a celor la utilități, a ezitării din partea PSD și a tensiunilor dintre PNL și USR-PLUS.

„La nivel național de conducere am decis depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvenrului Cîțu acum, în primele zile ale sesiunii parlamentare. Am inițiat dialoguri cu parlamentari din toate partidele politice. Considerăm că Guvernul Cîțu trebuie să părăsească cât mai repede Palatul Victoria, pentru că este un pericol la adresa românilor”, a declarat George Simion.

Liderii AUR sunt încrezători că vor reuși să strângă și semnăturile, dar și voturile necesare pentru demiterea cabinetului Cîțu.

„Vine iarna, o perioadă în care se anunță acturi duble-triple la energie, la gaz, la curent (….) Nu putem să lăsăm Guvernul Cîțu să-și bată joc de viețile românilor. Moțiunea noastră se numește ‘Demiterea Guvernului Cîțu, singura șansă a României de a trăi’. Vom începe strângerea de semnături astăzi (…)

Din pricina luptei de putere din PNL-USR-PLUS sunt divergențe, nu vrem să așteptăm 25 septembrie – 5 octombrie, până când se va lămuri care grupare este mai puternică (…) Textul moțiunii are 18 pagini, am cuprins multe dintre motivele pentruc are Guvernul Cîțu trebuie să plece. Cred că vom reuși să strângem semnăturile și voturile necesare (…)”, a mai declarat Simion.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-01

In legatura cu acest articol...

Dan Barna a RĂBUFNIT după scandalul din Guvern: ”NU vă jucați cu USR PLUS!”

Președintele Klaus Iohannis, declarație în plin scandal în Coaliție

UPDATE. SCANDAL în Guvern: USR PLUS amenință cu ieșirea de la guvernare. Reacția premierului Cîțu




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE