2024-04-16 19:21

Anunțul Laurei Codruța Kovesi despre o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale

 |  17:25
Anunțul Laurei Codruța Kovesi despre o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale

Aflată într-o vizită la Chișinău, șefa Parchetului European, Laura Codruţa Kovesi, a infirmat categoric zvonurile care o dădeau ca și candidat la următoarele alegeri prezidenţiale din România, potrivit News.ro.

„Nu, nu doresc să candidez la preşedinţia României. Poate, ca să fiu mai clară, răspunsul meu este „Nu”, „No”, „Nein”, „Nie” şi, dacă mai practic puţin cu colegii din EPPO, o să pot să răspund „Nu” în cele 17 limbi oficiale în care se discută în EPPO”, a declarat Laura Codruţa Kovesi într-un interviu acordat pentru Radio Europa Liberă Moldova.

Liderul USR, Cătălin Drulă, a declarat, luni, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre o candidatură a Laurei Codruţa Kovesi la prezidenţiale, din partea USR, că orice soluţie este posibilă, în general, însă partidele încearcă să îşi găsească candidaţi şi soluţii interne. ”În primul rând cred că ar trebui să o întrebaţi sau să spună doamna Kovesi dacă îşi doreşte altă funcţie decât cea de procuror european. Eu văd atâta lume care vorbeşte în numele dumneaei”, a spus Cătălin Drulă. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE