2021-04-20 18:44

Anunț de ULTIMĂ ORĂ făcut de PSD! Mitingul de duminică, de la FOCȘANI, a fost ANULAT. Vezi care este motivul

 |  12:15
Anunț de ULTIMĂ ORĂ făcut de PSD! Mitingul de duminică, de la FOCȘANI, a fost ANULAT. Vezi care este motivul

Deputatul Nicuşor Halici, coordonatorul campaniei electorale a Partidului Social Democrat (PSD) în Vrancea, a anunţat că PSD nu va mai face miting electoral duminică, la Focşani.

„Nu va mai fi miting PSD astăzi (duminică - n.red.) la Focşani. Văd că liberalii se sperie atât de uşor, le e frică de un miting al unui competitor. Îi lăsăm în pace. Noi facem campanie electorală", a declarat, pentru Agerpres, coordonatorul campaniei PSD în Vrancea, deputatul Nicuşor Halici. Duminică dimineaţa, atât liderii ALDE Vrancea cât şi ai UNPR Vrancea au confirmat, pentru Agerpres, că nici partidele lor nu vor mai face miting electoral în cursul acestei zile, la Focşani.  „UNPR nu face niciun miting. Pe noi mai mult ne interesa marşul. Am depus cerere pentru un miting, nu s-a aprobat în comisie marşul şi a doua zi am anunţat că renunţăm la miting. Vom anunţa şi la Jandarmerie", a spus preşedintele UNPR Focşani, Marius Iorga.  Vineri, în şedinţa Comisiei de Autorizare a Adunărilor Publice din cadrul primăriei, au fost autorizate pentru duminică nu mai puţin de patru mitinguri electorale la Focşani, ale PNL, PSD, ALDE şi UNPR, la care ar fi trebuit să participe, potrivit organizatorilor, circa 20.000 de persoane. Pentru a evita eventuale conflicte, fiecare partid a primit autorizaţie pentru miting în locaţie fixă, fără permisiunea de a mărşălui prin oraş.  PNL a anunţat ulterior că orice eveniment neprevăzut care poate apărea în timpul mitingului electoral de duminică nu va fi în responsabilitatea partidului. "PNL Vrancea a luat toate măsurile legale prevăzute de Legea 60/1991, de la voluntari la responsabili de eveniment, stabilire traseu etc, astfel încât mitingul să se desfăşoare în termenii legali prevăzuţi de legislaţie. (...) Orice eveniment neprevăzut care poate apărea, în sensul apariţiei unor susţinători ai altor partide în zona B-dul Independenţei nr. 8 (vizavi de Electrica), nu va fi în responsabilitatea PNL, ci a autorităţilor locale şi a instituţiilor abilitate să asigure ordinea publică", au declarat reprezentanţii PNL Vrancea, într-un comunicat de presă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-05-05Parerea ta...

HA , HA , HA....
05 Mai 2019

'' UNPR NU FACE MITING '' CINE DRACU VINE LA HOTII AȘTIA CONDUSI DE IZMENAR. DOAR ASISTATII MAFIEI PSD. HA , HA , HA..!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE