2021-05-13 20:57

Anca Dragu anunță: Ce se întâmplă dacă PNL nu renunță la Florin Cîțu?

 |  10:55
Anca Dragu anunță: Ce se întâmplă dacă PNL nu renunță la Florin Cîțu?

Președintele Senatului Anca Dragu a declarat joi că alianța USR PLUS nu mai are încredere în premierul Florin Cîțu și că regulile discutate în cadrul coaliției au fost încălcate. „PNL să vină cu altă variantă” (c.n. de premier), a spus Dragu, adăugând că demiterea unilaterală a unui ministru este un „act de agresiune”.

„Noi ne-am prezentat poziția și noi considerăm că această coaliție trebuie să continue guvernarea, dar în niște reguli, care au fost deja încălcate. Trebuie să ne uităm cu atenția la reguli din nou. (...) Trebuie să înțelegem că suntem o coaliție care funcționează cu anumite reguli care trebuie respectate. Noi am spus foarte clar că nu mai putem avea încredere în dl Cîțu. (...) PNL trebuie să vină cu altă variantă (c.n. de premier)”, a spus Anca Dragu.

Întrebată dacă ar trebui ca Iohannis să intervină pentru a media acest conflict din cadrul coaliției, șefa Senatului a spus că „probabil” o va face.

De asemenea, întrebată cum va proceda USR dacă PNL decide să îl menține pe Florin Cîțu în funcția de premier, Anca Dragu a răspuns: „Nu sunt în momentul în care e cazul să facem speculații. Este o discuție pe care o să o avem în coaliție”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE