2020-12-03 18:24

Anca Alexandrescu îl atacă pe Eugen Teodorovici: S-a aliat cu personaje absolut ciudate din PSD

 |  20:21
Anca Alexandrescu îl atacă pe Eugen Teodorovici: S-a aliat cu personaje absolut ciudate din PSD

Anca Alexandrescu îl atacă dur pe Eugen Teodorovici, pe care îl acuză că s-a aliat cu personaje „absolut ciudate” din PSD.

„L-am cunoscut cand a venit consilier de stat la Victor Ponta, apoi ca ministru de finanțe in doua guverne. E un tip extrem de valoros din punct de vedere profesional, am lucrat bine cu el, e bun comunicator, e un tip de echipa. Ma surprinde acum ca s-a aliat cu niste personaje din PSD absolut ciudate, Ionel Arsene, gruparea lui Vasile Dincu din partid, Radu Moldovan.

Da, din acest motiv cred ca Marcel Ciolacu are prima sansa sa ajunga presedinte definitiv la PSD. Nu te poti asocia cu aceste nume sa te astepti sa castigi PSD. Inclusiv asocierea cu Viorica Dancila care vrea sa se razbune (...) E un tip impulsiv, are de lucrat la acest capitol. Spune in fata tot ce crede, inclusiv cu Liviu Dragnea spunea. Au fost certuri uriase, intr-o sedinta de guvern Dăncilă a vrut să-l dea afară din sală pe Teodorovici”, a declarat Anca Alexandrescu, fostă consilieră a lui Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-27Parerea ta...

ANONIM
28 Iun 2020

ANCA ALEXANDRESCU A.K.A VADUVA NEAGRA A SARIT IN BARCA LUI CIOLANU ...SARE ASTA DIN CIOLAN LN CIOLAN MAI RAU CA DANILA CRUDU , MACAR AIA ARATA BINE .
INSULA
28 Iun 2020

Eugen Teodorovici: Mare derbedeu al României si asta nu face parte din teoria conspirație.
NATALIA
28 Iun 2020

anca alexandrescu sh-a asociat numele si vocatia profesionala cu psd Aceasta jigodie si gunoaica de andreea cretulescu au o dragoste nemasurata pt psd si pt burghezia bugetara Aceste doua nenorocite au ca obiectiv pastrarea privilegiilor pt burghezia bugetara care sa huzureasca pe spinarea poporului roman
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE