2024-04-25 01:30

Amendamentul PSD privind CREȘTEREA alocațiilor a fost respins

 |  19:47
Amendamentul PSD privind CREȘTEREA alocațiilor a fost respins

Amendamentul depus de parlamentarii social – democrați la legea bugetului pentru 2021, privind majorarea pensiilor și alocațiilor a fost respins în cursul zilei de joi, de comisiile pentru Muncă. Senator PSD, Gabriela Firea a avut ulterior o reacție pe contul său de Facebook, afirmând că a fost „un vot împotriva copiilor țării”.

„Incredibil, vot impotriva copiilor tarii! Parlamentarii PNL, USR - Plus, UDMR din comisiile de Munca, Egalitate de sanse si Drepturile omului au votat ÎMPOTRIVA amendamentului pentru majorarea alocatiilor, facut la Legea Bugetului, depus de grupul nostru social democrat. Au votat pentru, alaturi de noi, doar parlamentarii partidului AUR.

Era vorba de doar 0,27 % din PIB!

Au gasit bani pentru toate interesele lor, dar nu si pentru copii!!

Nu sunt cuvinte in vocabular pentru a-i defini pe politicienii care in campanie au promis lapte si miere iar acum s-au opus cu vehementa unui amendament atat de asteptat, de familiile din România”, a scris fostul primar al Capitalei pe contul de Facebook, după ce amendamentul depus de PSD privind creșterea alocațiilor a fost respins de Comisiile de specialitate.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-25



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE