2024-07-21 20:12

Alin NICA, susținător al lui Florin CÎȚU în cursa pentru șefia PNL, a fost ales președinte al organizației PNL Timiș

 |  16:09
Alin NICA, susținător al lui Florin CÎȚU în cursa pentru șefia PNL, a fost ales președinte al organizației PNL Timiș

Alin Nica a fost reales preşedinte al PNL Timiş, în urma votului de sâmbătă a celor peste 800 de delegaţi prezenţi la Conferinţa judeţeană de alegeri. Nica a obţinut 579 de voturi, în timp ce contracandidatul său, Sorin Munteanu a obţinut 221 voturi. Cel de-al treilea candidat, deputatul Claudiu Chira s-a retras din cursă, informează News.ro.

În urma Conferinţei judeţene de alegeri a PNL Timiş, au fost 810 buletine de vot valabile, din care 10 au fost anulate.

Candidatul Alin Nica a obţinut 579 de voturi şi a devenit astfel preşedintele ales al PNL Timiş. Alin Nica şi-a exprimat deja susţinerea pentru Florin Cîţu, la alegerile de la Congresul PNL din 25 septembrie.

Contracandidatul lui Nica, primarul oraşului Buziaş, Sorin Munteanu, a obţinut 221 voturi.

Deşi trei candidaţi s-au înscris pentru funcţia de preşedinte al PNL Timiş, Alin Nica, Sorin Munteanu şi Claudiu Chira, ultimul dintre aceştia a ales să se retragă din cursă şi să îl susţină pe Sorin Munteanu.

”Stimaţi colegi, primari, delegaţi, invitati, astăzi putea sa fie o sărbătoare, din păcate atmosfera încărcată din ultimele 7 săptămâni au făcut ca această adunare să arate ca un parasats nu ca o sărbătoare a PNL. Nu doresc să girez această adunare, deoarece la Lugoj nu au fost făcute alegerile. Unii din cei 320 sunt membrii fondatori ai partidului stau şi zgârie pe la uşi să intre şi ei în sală. Mi-a lăsat un gust amar această situaţie aşa că mă voi retrage din această competiţie pentru funcţia de preşedinte. Vă rog, cei care mă susţineti, să îi acordaţi un vot de încredere colegului Sorin Munteanu”, a declarat Chira.

În discursul susţinut în faţa colegilor liberali, Alin Nica a vrobit depsre parteneriatul cu premierul Florin Cîţu, pe care îl susţine

”Ma bazez pe parteneriatul cu premierul Cîţu. Din discuţiile pe care le-am avut cu viitorul preşedinte PNL vor urma ani de zile de dezvoltare economică, nu doar la adăpostul celor 80 milioane de euro, ci la nivelul schimbărilor de paradigmă care va guverna România”, a declarat Nica.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE