2024-04-20 00:20

Alianța PSD-PNL, pe un butoi cu pulbere: Relația dintre Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu a explodat

 |  10:02
Alianța PSD-PNL, pe un butoi cu pulbere: Relația dintre Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu a explodat

Premierul Nicolae Ciucă, care este și președinte al PNL, se pregătește de o confruntare directă cu cei de la PSD, în special pe teme economice.

Liderii PNL se reunesc, luni, de la ora 11.00, în ședința BPN. Conform surselor noastre, această ședință se va concentra pe măsurile economice pregătite de către coaliția de guvernare, iar liberalii îi vor da mandat lui Nicolae Ciucă să se opună unor măsuri pe care le doresc cei de la PSD.

Astfel, Nicolae Ciucă va avea mandat oficial să se opună impozitului progresiv, dorit de PSD și va susține menținerea cotei unice. De asemenea, Nicolae Ciucă se va opune suprataxării marilor companii cu 1% din cifra de afaceri.

Mandatul oficial dat premierului și președintelui PNL va genera o confruntare deschisă cu cei de la PSD, însă liberalii susțin că își asumă acest risc. Ei forțează adoptarea unor măsuri în Guvern și din cauza faptului că Nicolae Ciucă intră în ultimele luni de mandat, în 2023 urmând a se face rotativa cu cei de la PSD, care vor va premierul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-27



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE