2024-04-20 10:39

Alexandru Rafila îl IRONIZEAZĂ pe Vlad Voiculescu: ”Dacă luăm o foaie A4...”

 |  21:59
Alexandru Rafila îl IRONIZEAZĂ pe Vlad Voiculescu: ”Dacă luăm o foaie A4...”

Deputatul PSD, Alexandru Rafila l-a ironizat pe Vlad Voiculescu, după ce premierul Florin Cîțu a anunțat că i-a transmis ministrului Sănătății să prezinte săptămâna viitoare un raport al activității desfășurate în vederea pregătirii pentru al treilea val al pandemiei, dar și care sunt planurile pentru perioada următoare.

Reprezentatul României la Organizația Mondială a Sănătății spune că ar fi mai ușor ca demnitarul de la USR-PLUS să explice „ce n-a făcut” pentru controlarea crizei sanitare.

„Vă ascultam puțin mai devreme, că domnul prim-ministru i-a cerut ministrului Sănătății să facă conferință de presă săptămânală cu ceea ce face sau ce-a făcut – păi, dânsul să facă săptămânal câte o conferință de presă să ne explice ce n-a făcut, pentru că ce a făcut... sincer să fiu, dacă luăm acum o foaie A4, nu știu dacă reușim să umplem prima treime a acestei foi A4 cu ce-a făcut legat de controlul acestei pandemii. V-o spun serios, chiar nu văd lucruri concrete, îmi pare rău”, a declarat Alexandru Rafila pentru B1tv.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE