2021-04-20 20:09

ALERTĂ. PSD Iași a decis oficial excluderea din partid a primarului CHIRICA! Cine sunt cei care au fost EXCLUȘI împreună cu el

 |  15:39
ALERTĂ. PSD Iași a decis oficial excluderea din partid a primarului CHIRICA! Cine sunt cei care au fost EXCLUȘI împreună cu el

Organizaţia judeţeană Iaşi a PSD a decis, vineri, în Biroul Permanent Judeţean, excluderea din partid a primarului Iaşiului, Mihai Chirica, iar hotărârea finală urmează să fie luată săptămâna viitoare în Comitetul Executiv Judeţean al organizaţiei, informează News.ro.

Şedinţa BPJ al PSD Iaşi a avut loc la un hotel din centrul oraşului, la aceasta fiind invitat să participe şi edilul Mihai Chirica, în cazul căruia Comisia de Etică a propus în această săptămână excluderea din PSD, pentru atacurile repetate la adresa conducerii partidului.

După o şedinţă care a durat aproximativ trei ore, BPJ al PSD Iaşi a decis excluderea din partid a primarului PSD Mihai Chirica, a viceprimarului de Iaşi, Gabriel Harabagiu şi a fostului deputat Sorin Iacoban. În favoarea excluderii au votat 18 din cei 21 de membri ai BPJ.

Înainte ca membrii BPJ să-şi exprime votul, primarul Chirica, dar şi ceilalţi doi membri ai filialei au fost invitaţi să părăsească sala, astfel că verdictul s-a dat în absenţa acestora.

"Mi-am spus punctul de vedere şi am afirmat că vrem să refacem unitatea partidului. Am venit cu intenţia de a coase fractura din partid şi nicidecum de a o lărgi şi mai tare. Au copiat o soluţie de la centru, probabil de acolo a venit şi dispoziţia excluderii. Nu mă sperie acest lucru, nu-mi schimbă viziunea despre social-democraţie", a afirmat primarul Mihai Chirica.

Potrivit conducerii PSD Iaşi, săptămâna viitoare se va întruni Comitetul Executiv Judeţean al organizaţiei, care va lua decizia finală în cazul primarului de Iaşi.

Surse din PSD Iaşi susţin că  "nu mai există cale de întors" şi că Mihai Chirica va fi exclus din PSD întrucât a făcut rău partidului, prin declaraţiile sale critice, în mod repetat, la adresa conducerii PSD. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-02-09Parerea ta...

ANONIM
11 Feb 2018

Cel mai bine ar fi sati dai demisia singur si sa te inscrii la usr Scapi de dosare si te si prostituezi
ANONIM
12 Feb 2018

la urmatoarele alegeri zbori ca aeroplanul domnule USRist nebun!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE