2020-10-29 22:37

Alegeri cu scandal la PSD Călărași înainte de CEX

 |  16:36
Alegeri cu scandal la PSD Călărași înainte de CEX

Desi are presedinte interimar inca de acum doi ani, filiala Calarasi se grabeste sa faca alegeri chiar maine! Graba actualului presedinte Ciprian Pandea este considerata nejustificata de catre o parte a pesedistilor calaraseni, printre ei, deputatul Sorin Vrajitoru.

“Sunt nemultumit de incalcarea statutului si acest lucru poate fi atacat in instanta pentru ca statutul este asimilat actelor administrative. Sambata am fost informati (nu consultati) ca se doreste, de catre conducerea partidului ca peste 6 zile sa aiba loc alegeri pentru functia de presedinte a PSD Calarasi si biroul de conducere. Nu s-a tinut cont de faptul ca delegatii prezenti la conferinta ordinara sa fie alesi in mod democratic, prin vot, de catre organizatiile de baza, ci au fost pur si simplu nominalizati dupa bunul plac” - spune Sorin Vrajitoru, deputat PSD de Calarasi.

Dincolo de incalcarea statutului, sa nu uitam ca presedintele PSD Calarasi va fi maine in Cex si va da girul celui care il va ajuta sa fie ales in functie.

Ciprian Pandea (considerat de o parte a PSD omul lui Dragnea) şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte şi foarte probabil nu va avea contracandidaţi.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-09-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE