2024-04-18 04:33

Adio condică la Primăria Capitalei! Cum vor fi monitorizați angajații

 |  17:21
Adio condică la Primăria Capitalei! Cum vor fi monitorizați angajații

Toţi angajaţii care lucrează în Primăria Capitalei vor intra intra în insituție, începând cu 3 iunie, ăe bază de card nominal, anunță primarul general, Nicuşor Dan, care menţionează că astfel se doreşte renunţarea la utilizarea condicii de prezenţă clasice.

"Din 3 iunie introducem sistemul de acces pe bază de card nominal pentru toţi angajaţii care lucrează în Primăria Capitalei. Interacţiunea cu cetăţenii trebuie să devină cât mai transparentă, iar problemele acestora să fie rezolvate în timp cât mai scurt. Prin implementarea acestui sistem modern şi sigur, ne dorim o monitorizare cât mai clară a activităţii care se desfăşoară în fiecare zi în cadrul instituţiei. Şi mă refer aici atât la persoanele şi tipurile de probleme pe care cetăţenii doresc să le rezolve la nivelul instituţiei, cât şi la activitatea efectivă a salariaţilor din cadrul Primăriei", scrie Nicuşor Dan, luni, pe Facebook.

"Eliminăm treptat şi birocraţia, facem un pas în faţă şi renunţăm la utilizarea condicii de prezenţă, în sistem fizic, prin semnare cu pixul, la venire şi la plecare. Pentru marea majoritate a oamenilor din PMB va fi un pas binevenit, care le va simplifica activitatea. Uşa mare a Primăriei este deschisă tuturor, atât angajaţilor, cât şi vizitatorilor, iar instituţia este pregătită să asigure tuturor un cadru cât mai sigur, mai ales în contextul pandemiei", precizează Nicuşor Dan.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-31



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE