2021-07-24 07:25

VREMEA MARILOR DECIZII. Noul sezon „Pariu cu viaţa” aduce drame puternice

 |  16:41
VREMEA MARILOR DECIZII. Noul sezon „Pariu cu viaţa” aduce drame puternice

E vremea marilor deciziipentru tinerii dinLaLa Band însezonul 4din„Pariu cu viaţa”care debuteazamiercuri, 13 martie, de la21.30. Sore, una dintre actriţele care fac senzaţie în serialul PRO TV, ne-a vorbit despre cum evoluează personajul ei din film, dar şi dacă ar face sau nu compromisuri de dragul carierei.

Începe un nou sezon „Pariu cu viaţa”, cum ne mai surprinde personajul tău?

Personajul meu nu se cuminţeşte nici sezonul acesta, din contră. O să fie un personaj 100% negativ.

Eşti o persoana foarte timidă, cum reuşeşti să treci peste emoţii la filmări?

Sunt în continuare timidă, însă am învăţat că, uneori, timiditatea trebuie lăsată acasă. Pe scenă şi pe platourile de filmare mă simt ca peştele în apă, uit de emoţii pentru că meseria asta mă luminează şi mă umple pe interior de fericire.

La ce nu ai putea să renunţi niciodată?

La meseria de artist. Asta mă defineşte.

Ai accepta să faci compromisuri pentru carieră?

Nu consider că m-ar ajuta compromisurile. Nu vreau să trăiesc cu regrete, fac exact ceea ce simt şi vreau să fiu mândră şi mulţumită de mine la orice vârstă, cu victorii şi eşecuri, atât timp cât mi le asum.

A renunţat definitiv la carne

Ai vreun ritual de înfrumuseţare?

Beau multă apă, ceaiuri, folosesc creme hidratante şi de două luni am renunţat la carne, lucru care se vede pe tenul meu.

Cum te menţii în formă?

Dansez mult, pentru că avem foarte des ore de coregrafie. În rest, în planul meu intră mersul la sală după ce terminăm turneul.

Ai ţinut vreodată dietă?

Am încercat câteva diete, însă am descoperit că fiecare om funcţionează după organismul propriu, nu după diete. Aşa că de când am renunţat la carne şi mănânc, practic, tot ce îmi place însă în porţii mici, am şi slăbit mult. Nu am avut probleme cu greutatea, mă simt foarte bine în pielea mea.

Cat de des mergi la shopping?

Sunt pasionată de shopping. Nu am un ritual anume, se întâmplă să merg în mall la film şi să-mi cumpăr ceva. Am foarte multe haine, însă niciodată nu sunt suficiente. Fac shopping şi online, mi-e şi mai comod.

În noul sezon din „Pariu cu viaţa”, telespectatorii vor fi martorii unor drame puternice, triunghiuri amoroase şi poveşti de dragoste mult mai intense şi profunde, vor savura cu zâmbetul pe buze secvenţele de comedie din fiecare episod şi vor asculta coveruri şi mult mai multe piese originale interpretate de LaLa Band. Trecerea de la adolescenţă la viaţa de adult ridică semne de întrebare. Apar probleme, situaţii şi provocări noi, iar membriiLaLa Bandau de ales între prietenie şi dragoste, între minciună şi adevăr, au de trecut prin momente de gelozie şi neîncredere, au de iertat şi de îndreptat greşeli din trecut. Ancanu mai este un copil, a crescut, este îndrăgostită şi consideră că este timpul să experimenteze un nou stil de viaţă alături de iubitul ei,Vlad: „Din punctul nostru de vedere, sperăm să vă surprindem plăcut, cu multă comedie şi cu cea mai frumoasă poveste de dragoste trăită de doi adolescenţi. Anca şi Vlad s-au maturizat, ca şi noi de altfel. Veţi vedea. Cei doi grăbesc un pic lucrurile şi apar ceva probleme, o să vedeţi şi comedie multă, întâmplări foarte simpatice, dar şi ceva probleme. Ca în viaţă”, spun actorii CrissşiVlad.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 639874-03-14

Mai multe imagini:
VREMEA MARILOR DECIZII. Noul sezon 'Pariu cu viaţa” aduce drame puternice
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE