2020-12-05 16:16

Viorica de la Clejani a ATACAT un reporter. Cu ce a aruncat

 |  21:29
Viorica de la Clejani a ATACAT un reporter. Cu ce a aruncat

Viorica de la Clejani a atacat un reporter prezent fața casei familiei. Reporterul relata despre incidentul în care a fost implicată fiica Vioricăi, Margherita de la Clejani.

Margherita a produs un accident sâmbătă, în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise. Roxana Ciucă de la Antena 3 transmitea live de la locuința soților de la Clejani, moment în care mama Margheritei, celebra Viorica de la Clejani a aruncat cu lapte spre ea.

Aceasta i-a adresat și injurii și după câteva secunde a dat drumul la furtunul cu apă și a stropit-o atât pe ea cât și pe reporterul care o filma.

Nu își putea controla gesturile

"Ce aveți cu noi, de ce vă comportați așa?" i-a strigat Roxana Ciucă Vioricăi de la Clejani. Cântăreața a închis apoi poarta și a continuat însă să adreseze injurii. Ulterior, soțul ei Ioniță a încercat să o scuze și a spus că este ca o leoaică care încearcă să își apere puii în astfel de situații și reacția aceasta a fost una la nervi.

Margherita de la Clejani a lovit cu autoturismul său o altă maşină care era parcată pe bulavardul Gheorghe Şincai din Capitală. Imediat după producerea accidentului, poliţiştii care au ajuns la locul producerii accidentului au văzut-o pe Margherita din Clejani că nu îşi putea controla gesturile, tocmai de aceea au decis să o testeze atât pentru alcool cât şi pentru droguri. După ce au testat-o, oamenii legii au stabilit că aceasta a consumat substanțe halucinogene.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-05-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE