2024-04-25 22:17

VIDEO Darius, câștigătorul ”Românii au Talent” a făcut senzație pe scena de la ”America Got Talent: All Stars”

 |  22:05
VIDEO Darius, câștigătorul ”Românii au Talent” a făcut senzație pe scena de la ”America Got Talent: All Stars”

Darius Mabda, băiatul care a câștigat sezonul 12 al talent show-ului „Românii au talent”, s-a calificat în etapa următoare la „America's Got Talent: All Stars”. Juriul de la „America's Got Talent: All Stars”, format din Howie Mandel, Simon Cowell și Heidi Klum, a fost de-a dreptul uluit de performanța lui Darius Mabda.

De la primele mișcări de dans, Darius Mabda a cucerit spectatorii, care au fost fascinați de numărul lui. La final, publicul l-a aplaudat în picioare. 

Darius Mabda, în vârstă de 14 ani, i-a impresionat pe jurații Howie Mandel, Simon Cowell și Heidi Klum.

„Ești o combinație între Nadia Comăneci și Mihail Barîșnikov. Ești un dansator extraordinar, ești un acrobat și un atlet. Ai unul dintre cele mai extraordinare talente din lume și cred că fanii sunt încântați de ceea ce au văzut”, a spus Howie Mandel după prestația lui Darius de la AGT. 

„Erai foarte emoționat, a început prestația ta și aveam impresia că am mai văzut asta înainte. Dar apoi... totul s-a schimbat. Am foarte mult respect pentru tine”, a spus și SImon Cowell.

„Ești incredibil. A fost absolut minunat. Ne-ai tăiat răsuflarea când ne uitam la tine. Nu e de mirare că ai câștigat”, a fost mesajul lui Heidi Klum, care l-a aplaudat pe Darius în picioare. 

Anul trecut, în sezonul 12 al emisiunii „Românii au talent”, Darius Mabda a câștigat atât marele premiu de 120.000 de euro, cât și premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

La „America's Got Talent: All Stars” au participat câștigători și finaliști din cadrul tuturor concursurilor ce fac parte din franciza „America's Got Talent”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-25

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE