2020-12-04 09:51

Vedetă: "Am avut NEVOIE de o viaţă de om ca să am curajul...”

 |  21:39
Vedetă: "Am avut NEVOIE de o viaţă de om ca să am curajul...”

E scris de o celebră vedetă pop, în colaborare cu Michaele Angela Davis, și va fi disponibil în format print şi audiobook.

Volumul de memorii al cântăreţei Mariah Carey, intitulat "The Meaning of Mariah Carey" va fi lansat în toamna acestui an de editura Andy Cohen Books, pe 29 septembrie, pentru a marca împlinirea a trei decenii de la apariţia pe piaţă a albumului de debut al artistei americane, informează site-ul revistei Variety. Mariah Carey asigură vocea naratorului în versiunea audio a acestei autobiografii.

“Vreau să spun povestea unor momente din viaţa mea”

"Am avut nevoie de o viaţă de om ca să am curajul şi claritatea să-mi scriu memoriile. Vreau să spun povestea unor momente din viaţa mea - cu urcuşuri şi coborâşuri, cu triumfuri şi cu traume, cu eşecuri şi cu visuri - care au contribuit la construirea persoanei care sunt astăzi. Această carte e compusă din amintirile mele, greşelile mele, chinurile mele, supravieţuirea mea şi cântecele mele. Într-o versiune nefiltrată", a dezvăluit cântăreaţa americană pe 8 iulie într-un mesaj publicat pe reţelele de socializare.

Cu peste 200 de milioane de albume vândute până în prezent şi multe piese care au ajuns pe primul loc în topurile muzicale, Mariah Carey este unul dintre cei mai de succes artişti din istoria industriei muzicale şi câştigătoare a mai multor premii Grammy. A fost inclusă şi în Songwriters Hall of Fame. În calitate de actriţă, s-a remarcat în roluri apreciate de criticii de specialitate, precum cele din filmele "Precious" şi "The Butler", ambele regizate de Lee Daniels.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-07-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE