2024-04-19 08:27

Ultima soție a lui Victor Socaciu, dezvăluie CAUZA MORȚII artistului: S-a infectat

 |  18:48
Ultima soție a lui Victor Socaciu, dezvăluie CAUZA MORȚII artistului: S-a infectat

Victor Socaciu s-a stins la 68 de ani, după ce s-a internat în spital ca să se însănătoșească, dar s-a infectat cu o bacterie și a murit. Cea de-a patra soție a cântărețului de folk, Brândușa, a dezvăluit că artistul a decedat în urma unei infecții nosocomiale, după ce se internase pentru un drenaj la plămâni, post-COVID.

Post-COVID, acumula lichid la plămâni, și am fost pentru trei zile să facă un drenaj. Aceasta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo au apărut complicațiile. Plămânii i-au fost afectați într-o măsură destul de mare. Se știe că în spitale sunt infecțiile nosocomiale. A avut multe momente în care și-a revenit.

Spunea că vrea să ajungem la Bistrița pe 3 decembrie. Le spunea doctorilor că vrea să îl facă repede bine. Ar fi vrut să ajungă acolo. Voia să ajungă și pe 16 decembrie aici în București.”, a spus Brândușa Socaciu.

Cântărețul suferea de 10 ani de insuficiență renală cronică, din cauza problemelor diabetice și a urmat, fără succes, un tratament cu dializă. Medicii de la Institutul de Urologie și Transplant Renal Cluj Napoca au decis să-i efectueze transplant de rinichi, astfel că a primit organele de la o fetiță de 10 ani aflată în moarte clinică.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE