2024-04-16 14:24

Tudor Gheorghe, MĂRTURISIRI după moartea soției și pandemie. Ce le reproșează autorităților

 |  22:35
Tudor Gheorghe, MĂRTURISIRI după moartea soției și pandemie. Ce le reproșează autorităților

Iubitul rapsod, Tudor Gheorghe a mărturisit cum l-a afectat pandemia, perioada în care a trecut prin boala COVID și moartea soției sale. Artistul nu s-a sfiit să critice autoritățile române pentru modul în care au gestionat întreaga situație.

Rapsodul consideră că pandemia a scos la iveală anumite emoții și trăsături ale oamenilor: 

„Pe cei curați i-a făcut mai curați, pe cei murdari i-a murdărit și mai tare. Adică faptul că am rămas pe frică, teamă care este încurajată și de dialogurile astea absolut ciudate de multe ori pe canalele de televiziune.

Aici este pericolul! Sunt oameni formatori de opinie și atunci când doi oameni cunoscuți, în care lumea crede, au început să se certe între ei pe această temă că injecția face rău, că vaccinarea nu aduce decât nenorocire, este o iluzie, iar altul spune sunteți proști, nu numai așa putem scăpa.

Eu am trecut prin boală și după o lună și jumătate mi-am făcut amândouă dozele și am știut de ce le fac. Am crezut că este bine și cred în continuare", a mărturisit Tudor Gheorghe la Antena 3.

Îndrăgitul artist consideră că guvernanții români nu au dat dovadă de umanitate în toată această perioadă.

„Îmi displace faptul că, nu știu din ce cauză, oamenii ăștia politici nu au chestia asta umană, adică de a veni în fața camerei de luat vederi să ne spună așa: bă fraților, e rău. Hai să facem un efort comun să vedem dacă vom găsi calea spre bine. Hai să vedem cum e, hai să mai răbdăm două săptămâni de zile cu masca pe figură și ajungem la 5 milioane. Echilibrul ăsta a fost rupt", este de părere Tudor Gheorghe. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-26



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE