2021-07-26 23:49

Tribut pentru Laura Stoica. Ascult-o pe Ellie White cântând piesa “Un actor grăbit!”

 |  16:08
Tribut pentru Laura Stoica. Ascult-o pe Ellie White cântând piesa “Un actor grăbit!”

Ziua de naştere a regretatei Laura Stoica nu a trecut neobservată pentru Ellie White. Ieri, în ziua în care artista ar fi împlinit 46 de ani, Ellie i-a dedicat acesteia propria variantă a piesei „Un actor grăbit”, pe care a înregistrat-o anul trecut, în ultimul trimestru de sarcină.

Alături de videoclipul postat pe pagina ei de Facebook, cântăreaţa a scris: „Te vom iubi mereu sună a clişeu, dar asta este ceea ce simt! De ziua ei nu putem decât să îi mulţumi pentru ce a făcut pentru noi toţi! Acum ai steaua ta!”.

Reacţiile admiratorilor ei nu au întârziat să apară. Postarea a atras mii de aprecieri şi comentarii de laudă: „Frumoase cuvinte, Ellie White!”, „Un gest frumos, bravo!”, „Super voce!”, „Frumos şi profund!”.

Piesa tribut a fost înregistrată de Ellie White în luna noiembrie a anului trecut, cu puţin timp înainte să aducă pe lume un băieţel. Iniţial, solista intenţionase să folosească înregistrarea strict pentru arhivă personală, însă a decis recent să o lanseze oficial, astfel încât toţi fanii ei, dar şi cei ai Laurei Stoica, să se poată bucura de ea.

“Laura Stoica mi-a marcat copilăria. A fost una dintre artistele care m-au inspirat să urmez o carieră artistică. Obişnuiam să cânt această piesă acasă, în faţa oglinzii, iar apoi la diferite festivaluri de muzică locale. M-a fascinat dintotdeauna vocea ei puternică şi modul impecabil de a interpreta orice stil muzical”, declară Ellie White.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-10-11

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE