2024-04-25 02:16

Tragedie în lumea modei. Un designer de pălării a murit la doar 29 de ani

 |  17:31
Tragedie în lumea modei. Un designer de pălării a murit la doar 29 de ani

Tragedie în lumea modei. Brigitta Dachmann, un designer de pălării din Cluj, a murit la doar 29 de ani.

Pe 9 august, fata fusese alături de iubitul ei la festivalul Electric Castle şi postase fericită de acolo fotografii. A mers acasă, unde i s-a făcut brusc rău, suferind un anervrism cerebral.

Tânăra de doar 29 de ani a intrat în moarte cerebrală, joi, 19 august, la secția ATI II a Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. Copleşiţi de durere, părinţii au găsit puterea de a ajuta alte de familii, fiind de acord cu donarea de organe și țesuturi osoase, conform Autorităţii Națională pentru Transplant.

Prin mărinimia părinţilor săi, Brigitta Dachmann a salvat după moarte alte două fete în vârstă de 18, respectiv 19 ani, una din Harghita şi cealaltă din Cluj. Cele două au primit de la tânără câte un rinichi de care aveau atâta nevoie. Ficatul tinerei a ajuns la Centrul de Transplant Hepatic de la Institutul Clinic Fundeni.

„Azi a plecat dintre noi un suflet minunat, un om iubit, apreciat de toți din jurul ei, a oferit o stare buna in jurul ei doar prin simpla prezenta.

Pentru mine a fost atât iubita, logodnica dar și cel mai bun prieten însă destinul a ales sa ne despartă in cel mai urat mod posibil.

Nu e corect ce s-a întâmplat, a placat dintre noi mult prea devreme, mai avea atâtea planuri și atâtea vise frumoase de realizat.

Vei rămâne mereu in inima și in sufletul meu!

Îți multumesc pentru toate clipele frumoase pe care le-am trăit împreuna!

Drum lin îngerul meu! Te voi iubi mereu!”, a scris Sorin Mihalca, logodnicul Brigittei Dachmann, într-un mesaj pe Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-24



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE