2021-08-03 02:00

Tom Cruise iubește din nou. Cum a fost surprins alături de partenera sa din ”Mission Impossible 7”

 |  20:51
Tom Cruise iubește din nou. Cum a fost surprins alături de partenera sa din ”Mission Impossible 7”

Actriţa britanică Hayley Atwell, 38 de ani, care a jucat personajul Peggy Carter în filmul "Captain America" şi care participă la filmări împreună cu Tom Cruise la viitorul blockbuster "Mission Impossible 7", ar putea fi mai mult decât partenera sa de scenă, întrucât unele zvonuri o indică drept noua iubită a actorului, relatează online ziarul spaniol ABC.

În acest sfârşit de săptămână cei doi au fost văzuţi ţinându-se de mână la finala feminină de tenis dintre jucătoarele Ashley Barty şi Karoline Pliskova de la Wimbledon. Îmbrăcaţi elegant, cu ochelari de soare şi foarte zâmbitori, cei doi au fost prezentaţi constant în imagini de către cameramani.

Participând de peste un an la filmările viitorului lungmetraj din seria "Mission Impossible", Atwell şi Cruise au străbătut întreaga lume, călătorind de la Roma până în Norvegia iar de acolo în SUA şi s-au bucurat de momentele împărtăşite.

Mulţi dintre cei implicaţi în filmările la "Mission Impossible 7", viitorul film din saga produs de Paramount Pictures, asigură că cei doi au devenit de nedespărţit şi că au profitat de fiecare minut de pauză pentru a se ţine de mână şi a discuta complice.

Potrivit cotidianului britanic The Sun, actriţa a mai avut o relaţie recentă cu un medic englez de care s-a despărţit la începutul acestui an, la câteva săptămâni după debutul filmărilor la "Mission Impossible 7", al cărui protagonist este Tom Cruise.

Tom Cruise şi Hayley nu au confirmat până acum că formează un cuplu. Primele zvonuri despre o posibilă relaţie între cei doi actori au apărut în decembrie 2020, când au fost fotografiaţi ţinându-se de mână.

Tom Cruise a mai fost căsătorit cu actriţele Mimi Rogers, Nicole Kidman şi Katie Holmes. De la divorţul de Katie Holmes, din 2012, cu care are o fiică Suri, de 14 ani, actorul nu s-a mai afişat în public cu nicio iubită.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE