2024-04-20 12:49

Titi Aur, testat pozitiv pentru COVID-19. Cum se simte celebrul pilot de raliu

 |  10:22
Titi Aur, testat pozitiv pentru COVID-19. Cum se simte celebrul pilot de raliu

Celebrul pilot de raliu a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și este internat la spitalul di Bârlad. Deși a avut o formă ușoară la început, Titi Aur a fost spitalizat, prezentând probleme respiratorii.

Titi Aur a fost testat pozitiv în cursul serii de duminică, 29 martie. Inițial starea acestuia de sănătate a fost una bună, iar forma de COVID-19 a fost una ușoară. Astfel, pilotul nu a avut nevoie de spitalizare din primele zile.

După nici o săptămână simptomele s-au accentuat, iar Titi Aur a ajuns la spitalul din Bârlad, cu probleme respiratorii. În prezent, pilotul de raliu se simte bine și laudă activitatea cadrelor medicale.

" Ce să fac, m-a prins virusul pe la Bârlad. Și am mare încredere în echipa medicală de aici, din acest spital. Puteam să mă urc în mașină și să plec la București, dar eu știu și m-am convins acum, că la Bârlad echipa medicală este una deosebită.

Am venit duminică seara la spital aici, m-a găsit cu Covid și mi-a dat să stau acasă. De ieri am venit și m-au internat, pentru că aveam probleme cu respirația. Sunt cu mască de oxigen, la secția Chirurgie și este în regulă. Echipa de medici și asistente de aici din Bârlad este nemaipomenită!

Chiar o să insist să spuneți la oameni să aibă încredere în această echipă, că știe ce să facă! Se poartă extraordinar cu toți pacienții, nu numai cu mine. O echipă minunată, sunt apropiați de pacienți, le povestesc, sunt calzi, emoționanți!

Sunt extraordinari, au învățat mult despre Covid, sunt specializați și îți povestesc ce urmează, ce se întâmplă, nu te obligă să stai, dacă vrei pleci, dacă vrei rămâi, este o atmosferă extraordinar de caldă, care îți dă multă încredere! Felicitări ", a declarat Titi Aur pentru Vremeanoua.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-03



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE