2024-04-20 15:41

Tatăl Mădălinei Manole, infectat cu COVID-19: E mai mult mort decât viu

 |  12:00
Tatăl Mădălinei Manole, infectat cu COVID-19: E mai mult mort decât viu

Tatăl Mădălinei Manole, infectat cu COVID, trece prin momente cumplite. Ion Manole este internat la Terapie Intensivă, în spitalul din Prahova, și se zbate între viață și moarte.

Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, a avut ghinionul de a dezvolta o formă severă a bolii COVID-19. Bărbatul este intubat și nu poate respira de unul singur. De altfel, fiul lui, Marian, spune că este mai mult mort decât viu.

Ușor resemnat, Marian Manole spune că următoarele 48 de ore sunt cele care vor face diferența. Dacă nu își revine în acest interval, sunt șanse foarte mari ca cel mai negru scenariu să se adeverească, potrivit Spynews.ro.

„Este intubat și sudat ca să poate suporta. Problema cu oxigenul, din plămâni. Dacă în 48 de ore nu își revine, nu sunt șanse să mai trăiască. Este trecut pe oxigen, pe tratament, e problemă cu respirație și lipsa de oxigen din plămâni”, a povestit Marian Manole.

 „Are o vârstă el. Probabil că un organism mai tânăr ar fi dat semne de revenire mai repede. Un pacient de la ATI nu are voie să vorbească la telefon. E mai mult mort decât viu.”

Și Marian a fost infectat cu noul coronavirus, chiar fiind internat în spital timp de două săptămâni. În toată această perioadă, nu a avut pe nimeni care să fi putut să aibă grijă de tatăl lui, și el bolnav de COVID. Atunci când s-a externat, starea lui Ion Manole se agravase.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-05



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE