2022-07-03 14:47

Tatăl lui Meghan Markle a suferit un ATAC VASCULAR cerebral

 |  11:02
Tatăl lui Meghan Markle a suferit un ATAC VASCULAR cerebral

Tatăl ducesei de Sussex, Meghan Markle, a fost internat la spital după ce a suferit un accident vascular cerebral, informează DPA/PA Media.

Thomas Markle, în vârstă de 77 de ani, intenţiona să zboare în iunie în Marea Britanie cu prilejul Jubileului de Platină al reginei, cu speranţa de a se întâlni cu membri ai familiei regale şi cu nepoţii săi - Archie şi Lilibet - pentru prima dată. Marţi dimineaţă, el a fost transportat de urgenţă la spital după ce a suferit un accident vascular cerebral, scrie Agerpres.

Karl Larsen, care are un canal YouTube cu Thomas Markle, a confirmat ştirea pentru agenţia de presă PA. Larsen a precizat că directorul de imagine pensionat aştepta cu nerăbdare să călătorească în Marea Britanie cu ocazia Jubileului.

Thomas Markle nu a participat la nunta lui Harry cu Meghan în 2018 deoarece se afla în convalescenţă după o operaţie chirurgicală la inimă.

Ştirea, difuzată iniţial de MailOnline, vine după ce Thomas Markle a vorbit luna trecută despre dorinţa sa de a călători în Marea Britanie pentru Jubileu.

Într-un interviu acordat GB News din locuinţa sa din Rosarito, Mexic, el a spus: "Abia aştept. Îmi voi arăta respectul pentru regină şi o să mă asigur că regina înţelege că întreaga mea familie o respectă pe regină şi familia regală. Îi admirăm şi vrem ca ei să ştie că asta simţim noi faţă de ei şi faţă de Anglia". El a adăugat că simte că este de datoria sa să îşi cunoască nepoţii.

Meghan s-a înstrăinat de tatăl său de la momentul în care el a fost surprins în timp ce aranja fotografii cu paparazzi înainte de nunta ei. El a declarat anterior că spera să îi înfrunte pe duce şi pe ducesă în instanţă în cadrul unui proces intentat de sora vitregă a lui Meghan Markle care a acuzat-o pe aceasta de defăimare.

Sursa foto: the daily guardian


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE