2024-04-19 13:24

SURSE: fiul lui Ilie Dumitrescu a fost depistat DROGAT la volan

 |  11:52
SURSE: fiul lui Ilie Dumitrescu a fost depistat DROGAT la volan

Ilie Dumitrescu, fostul fotbalist al Naționalei, a trecut prin emoții cumplite. Fiul său, Toto Dumitrescu a fost prins drogat la volan, sambata dimineata.

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, a fost depistat de către polițiștii rutieri sub influența unor substanțe nepermise, potrivit prosport.ro. Toto Dumitrescu se afla în urmă cu doua zile, în jurul orei 4:00, la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand. Acesta a fost testat cu un Drug Test, care a rezultat pozitiv pentru două substanțe. Pentru a se stabili cu exactitate despre ce droguri este vorba, Toto a fost escortat de către polițiști la INML pentru a i se recolta probe de sânge. Se pare că este vorba despre cocaină și canabis, potrivit aceleiași surse.

„Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de două substanțe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice. În acest caz, s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, conform comunicatului emis de Poliția Română.

Astfel, pe numele fiului lui Ilie Dumitrescu și al Letiției Badea, a fost deschis un dosar penal, conform prevederilor art. 336 din alin. 2 din Codul Penal. Toto Dumitrescu riscă astfel o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani sau o amendă penală.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE