2020-12-02 11:55

Surpriză. Prezentatoare PRO TV, renunță la carieră pentru a candida la primărie

 |  22:32
Surpriză. Prezentatoare PRO TV, renunță la carieră pentru a candida la primărie

„Astăzi mă despart de familia mea (și nu spun vorbe mari), de prietenii mei și mă încearcă un sentiment contradictoriu. Mă doare sufletul pentru că iubesc această meserie…”.

Elena Lasconi, celebra prezentatoare de la PRO TV, a decis să renunțe la cariera în televiziune pentru a candida la primăria orașului Câmpulung Muscel. Și-a anunțat retragerea din televiziune într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Elena Lasconi spune că o încearcă un sentiment contradictoriu în ceea ce privește părăsirea pupitrului de știri. Dar că se gândește serios să intre în politică și să candideze la primăria orașului Câmpulung Muscel, loc unde și-a cumpărat, de curând, o casă. „25 de ani la PROTV în 6 minute. Astăzi mă despart de familia mea (și nu spun vorbe mari), de prietenii mei și mă încearcă un sentiment contradictoriu. Mă doare sufletul pentru că iubesc această meserie și îmi iubesc colegii enorm. Sunt însă emoționată și hotărâtă să fac această shimbare pentru oamenii și locul pe care îl iubesc: Câmpulung Muscel. Simt că e cea mai curajoasă decizie din viața mea dar și cea mai grea. Iar Câmpulung va fi cel mai tare oraș din România. #elenalasconi #campulungmuscel”, a scris pe 3 martie Elena, pe contul ei de Facebook.

Ce a făcut, de-a lungul timpului

După o carieră de 25 de ani, Elena Lasconi se va reprofila în speranța că va putea face lucruri importante și frumoase pentru oamenii din Câmpulung. Jurnalista s-a îndrăgostit iremediabil de acest oraș minunat, potrivit unica.ro. “Eu am ales Câmpulung, un oraş fără miză, pentru că iubesc oamenii de aici, tradiţia, istoria”, spune Lasconi.

Elena Lasconi s-a născut pe 20 aprilie 1972, la Haţeg. S-a angajat la Pro TV în 1995, fiind iniţial prezentator şi corespondent al postului de la Deva. A realizat sute de reportaje cu şi despre minerii din Valea Jiului, iar după mineriada din 1999, a ajuns în Bucureşti pentru a fi prezentator al știrilor PRO TV, în edițiile de dimineaţă şi de prânz. După aceea, Elena Lasconi a devenit corespondent special şi de război. Jurnalista a transmis informații de la cutremurul din Turcia din 1999 care a făcut aproape 20 de mii de victime, dar și despre vizita Papei Ioan Paul al Doilea în România și despre eclipsa de Soare din 1999, campania “Nouă ne pasă” din 2000 (o campanie fără precedent în România de intr-ajutorare a sinistraţilor de la inundaţiile din Banat şi Transilvania). Ca jurnalist, Elena Lasconi a fost și în Afganistan. În 2008 a început un proiect de suflet cu Neti Sandu, intitulat “Horoscop cu Neti şi Elena ”.

Foto: Pagina FB - Elena Lasconi 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE