2020-11-29 15:01

“Suntem niște primitivi, cărora dacă nu le bagi pumnul în gură…”. Mircea Badea despre CONTROLUL maselor

 |  15:56
“Suntem niște primitivi, cărora dacă nu le bagi pumnul în gură…”. Mircea Badea despre CONTROLUL maselor

În cea mai recentă ediţie a emisiunii sale, Mircea Badea a abordat direct ultimele evenimente cu privire la pandemia din ţara noastră.

Astfel, realizatorul emisiunii „În gura presei” este convins că ceea ce se întâmplă în România cu pandemia de coronavirus reprezintă un experiment al autorităţilor. „Am fost singurul din spațiul public care am spus că nu vreau stare de urgență pentru că va da naștere la multe porcării. Nu am spus că acest virus nu există sau că e doar o răceală. E mult mai nasoală. Cred că niște băieți apasă pe pedala profitului și nu financiar. (…) De departe mi se pare că cea mai mare miză a exploatării virusului este controlul maselor și declanșarea unor experiențe social-sociologice pentru a vedea cum reacționează populațiile când le pui în anumite situații”, a spus Mircea Badea.

Dar ceilalți cum fac?

El a mai completat că nu există nici măcar o altă țară, în care să se întâmple ca în România, “că dacă ești infectat te bagă cu forța la spital. Nu există. Vi se va spune că nu putem controla altfel situația. Dar ceilalți cum fac? Aici populația poate nu e instruită ca în alte părți. Singura cale, unică, care ne individualizează pe noi pe planeta Pământ ca să limitezi răspândirea coronavirusului este forța brută și pușcăria? De fapt suntem niște primitivi, cărora dacă nu le bagi pumnul în gură și nu-i bagi la pușcărie, nu avem cum să ne descurcăm? (…)  

Felul în care acest stat a reacționat la pandemie este absolut unic pe planeta Pământ în cel mai primitiv fel în care se reacționa. Inclusiv, la nivelul amenzilor”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-05-08Parerea ta...

LAZăR C
08 Mai 2020

M badea zice că în timpul pandemiei sa încercat controlul maselor . Așa o fi !? Eu știu că antena 3 încearcă să controleze masele prin minciună , dezinformare ,și știri scoase din context.
MIRCEA
10 Mai 2020

mai lazare, cam ce au spus ei-antena 3 s-a adeverit. atunci cine vrea sa manipuleze, ei sau TU ?
PROSTIE SI VORBE GOALE
10 Mai 2020

Infecția deliberată a persoanelor cu coronavirus este cea mai rapidă metodă de testare a vaccinului, dar ne putem asuma acest risc? In urma PSD-lui si startul PNL - lui Romania pur și simplu nu a fost bine pregătită in lupta cu Covid-19” Bade Mircea deschide ochii nu fi dobitoc.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE