2020-11-29 15:32

“Sunt curat!”. Cine sărbătorește 12 ani de când S-A LĂSAT de droguri

 |  16:11
“Sunt curat!”. Cine sărbătorește 12 ani de când S-A LĂSAT de droguri

A renunțat la droguri în 2008. Aceasta după ce cu un an înainte a fost la un pas să moară din cauza unei supradoze. Nu a lansat niciun album între 2005 - 2008 din cauza dependenței de narcotice…

Eminem a postat pe Twitter o imagine cu o monedă neagră pe care era scris “One day at a time ... Unity Service Recovery”. Rapperul din Detroit, pe numele real Marshall Mathers, a scris: “Sunt curat. Nu-mi este frică”. Pe Twitter, fanii l-au felicitat pentru reușita sa: “Ești o sursă de inspirație pentru toți cei care acum luptă cu dependența de droguri,' a scris un utilizator. “Ești dovada că orice este posibil. Motivezi atâția oameni din toată lumea, care te admiră”, a completat un altul.

“Nici nu mai știam ce luam”

Eminem a încetat să mai consume droguri și medicamente în 2008. În mai 2009, a lansat Relapse, iar într-un interviu cu  Vibe, acordat chiar atunci, artistul a recunoscut că dependența scăpase de sub control: “'Numărul de pastile pe care le luam era atât de mare. Nici nu mai știam ce luam…”. Referindu-se la supradoza care aproape l-a omorât a povestit ca o…cunoștință i-a dat niște medicamente despre care mai târziu a aflat că erau droguri puternice.

Artistul a mărturisit că doctorul său i-a explicat că respectiva cantitate de droguri pe care a luat-o era echivalentul a patru pungi de heroină. “Dacă știam ce este, probabil nu aș fi luat”, a spus el.

În 2010 a lansat albumul Recovery care avea să-i aducă Grammy-ul pentru Cel mai bun album rap în 2011. În ultimii ani, rapperul a fost mai ocupat ca niciodată, cu Revival în 2017, Kamikaze, în 2018 și Music to Be Murdered By care l-a dus în top Billboard 200 la începutul anului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE