2024-04-19 06:16

Simona Halep se căsătorește săptămâna viitoare cu Toni Iuruc!

 |  18:02
Simona Halep se căsătorește săptămâna viitoare cu Toni Iuruc!

Dată de gol de Ilie Năstase, Simona Halep a conformat că se va căsători săptămâna viitoare cu logodnicul ei, Toni Iuruc.

"Domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători sătpămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoţii. Emoţiile sunt diferite de cele de la un grand slam, e partea personală. Tenisul rămâne tenis, dar aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă", a spus Simona, marţi, la sosirea în ţară din SUA, unde a participat la US Open..

"2021 este an bun, cu evenimente plăcute. Faptul că mi-am revenit deşi credeam că nu o să mai pot juca anul acesta e semn bun, e un lucru pozitiv. Faptul că pot să joc la un nivel foarte ridicat este încă un lucru pozitiv. Sunt bine, sunt fericită, sunt liniştită şi mă bucur de tenis. Tot ce vine de acum încolo este un bonus. Îmi mai doresc să joc câţiva ani la cel mai înalt nivel. Accidentările m-au oprit anul acesta. Când auzeam alte jucătoare că din cazua accidentărilor nu puteau juca la un nivel înalt... le dau dreptate acum. Este foarte greu când ai o ruptură sau o accidentare mult mai gravă să-ţi revii", a mai spus viitoarea doamnă Iuruc.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE