2024-04-25 09:42

Shakira, despre în care ÎL ATACĂ pe Gerard Piqué: "E mai bine decât mersul la psiholog"

 |  21:35
Shakira, despre în care ÎL ATACĂ pe Gerard Piqué: "E mai bine decât mersul la psiholog"

Shakira explică de ce l-a atacat pe Gerard Pique în piesele ei, după ce a înșelat-o. Shakira a acordat un prim interviu video după despărțirea de Gerard Pique

La 9 luni de la despărțirea de Pique, Shakira a acceptat să vorbească despre relația cu fostul fotbalist al Barcelonei și despre piesele în care l-a atacat.

Într-un dialog cu jurnalistul mexican Enrique Acevedo, de la Televisa, cântăreața a explicat cum a afectat-o despărțirea de Gerard Pique, cu atât mai mult cu cât aceasta s-a produs din cauza infidelității.

„În melodiile mele, mereu am simțit că am datoria să-mi folosesc vocea și să le-o împrumut celor care nu pot vorbi. Am realizat că femeile sunt într-un moment-cheie pentru societate, într-un punct în care sprijinul pe care îl obținem una de la cealaltă este foarte relevant. Așa cum spunea Madeleine Albright, ‘există un loc în Iad pentru toate femeile care nu se sprijină între ele’.”, a spus Shakira.

„Cred că și eu cumpăram ideea asta că o femeie are nevoie de un bărbat pentru a fi completă. Nu li se întâmplă tuturor să li se îndeplinească visurile în viață, însă mie mi s-au îndeplinit cu băieții mei. Am reușit să înțeleg istoria din altă perspectivă și eu sunt de ajuns. 

Simt că sunt de ajuns, lucru pe care nu l-am gândit niciodată. Simt că depind de mine și băieții mei depind de mine. E rezultatul trecerii printr-un proces de doliu. Ar fi trebuit ca cineva să facă o poză de cum a început și cum s-a încheiat sesiunea. A fost o eliberare pentru procesul meu de însănătoșire.

Întotdeauna încerc să îmi folosesc piesele ca un catharsis, e mai bine decât mersul la psiholog. Prin astfel de momente trebuie să treci, cum am trecut eu în 2022 pentru a scoate la iveală un mușchi emoțional. A fost un moment de sinceritate brutală. M-am simțit sprijinită de fani într-o manieră pe care nu mi-aș fi imaginat-o. Au fost cheie pentru a mă ridica de la podea” a declarat Shakira în cadrul interviului cu Enrique Acevedo.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-01



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE