2024-04-23 09:57

SELLY, replică pentru Victor Ciutacu după ce acesta l-a numit "PAPAGAL gonflat artificial"

 |  13:44
SELLY, replică pentru Victor Ciutacu după ce acesta l-a numit "PAPAGAL gonflat artificial"

După ce a plecat de la Prima TV unde realiza emisiunea ”Selly Show”, din cauza audientelor foarte mici, tânărul a fost criticat de greii de la TV.

Una dintre cele mai virale critici adresate vloggerului a fost cea din partea realizatorului TV, Victor Ciutacu. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, acesta a afirmat că “Încă un papagal gonflat artificial care are impresia că le știe pe toate și, la prima încercare, își rupe gâtul într-o meserie care-l depășește, dar despre care are păreri. Greu la deal cu boii mici…P.S. Audiență medie de 80.000 oameni pe un post generalist”, făcând referire la Selly.

Andrei Șelaru, cunoscut ca Selly, a fost invitat în podcastul lui Măruță, unde a venit cu o replică la adresa realizatorului Ciutacu.

"Domnu’ Ciutacu se îmbracă foarte hipist, e pe tinerețe, pe adidași. Cum să mă doară pe mine mesajul lui Ciutacu? Pe mine mă doare când niște idoli de-ai mei mi-o dau, nu Ciutacu. După modul cum a formulat mesajul pare că pe el l-a durut ceva. Are niște formulări penale. Eu am un război, un proces cu România TV. Nu am nimic personal cu el, dar vezi diferența dintre generații? Cum jignim noi și cum jignesc ei. Ce repertoriu de cuvinte… papagal gonflabil”, a comentat Selly, la prodcastul lui Cătălin Măruță.

În cadrul podcastului, celebrul vlogger a vorbit și despre petrecerea care l-a costat câteva mii de lei, doar în amenzi. Deși a recunoscut că a încălcat legea, Selly a afirmat că nu regretă prezența lui Tzancă Uraganul și Costel Biju la petrecerea sa. Cu atât mai mult, vloggerul a afirmat că a plătit bani grei ca cei doi să cânte la petrecerea sa.

“La ziua mea a fost greșit ca s-a încălcat legea. Că legea nu-mi place mie, că e stupid făcută, asta e altceva. I-am dat lui Tzancă câteva miuțe de euro sa cânte la ziua mea. Am făcut un sondaj, i-am întrebat pe toți prietenii mei: cine vreți să cânte la ziua mea și toți țipau Tzancă, Tzancă! Îmi place și Florin Salam. Îmi plac manele și sunt manelist. Mi-am dat seama când prietenii mei le puneau la petreceri. Generația mea ascultă manele, ascultă muzică intenționat idioată“, a mai spus vloggerul, citat de impact.ro.

După doar trei luni de la apariția sa la TV, Selly a hotărât că a fost mai bine să părăsească acest mediu.

“Eram inhibat în costumul de mediator! Eram prea tânăr pentru asta! Show-ul s-a închis că nu mă mai regăseam eu în el. Nu m-a dat nimeni afară. Am luat decizia să închid show-ul cu două zile înainte să împlinesc 20 de ani. Poate la 30 de ani o sa revin”, a mai adăugat tânărul vlogger.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE