2020-12-04 09:53

SECRETUL Prinţului William, din timpul carantinei

 |  23:10
SECRETUL Prinţului William, din timpul carantinei

Prinţul William este un promotor al campaniilor pentru sănătate mintală, încurajând oamenii să vorbească deschis despre aceste probleme. Iată însă că situația a căpătat o turnură interesantă…

Prinţul William a mărturisit că a fost voluntar secret la o linie de consiliere psihologică în timpul carantinei. Prinţul a lansat mai multe campanii de conştientizare a problemelor de sănătate mintală. El este un promotor al campaniilor pentru sănătate mintală, încurajând oamenii să vorbească deschis despre aceste probleme.

Probabil nimeni nu s-a aşteptat să răspundă la o linie de consiliere psihologică, potrivit presei britanice. Dar Prințul exact asta a făcut, în secret, în timpul carantinei: a ajutat oameni care s-au luptat cu probleme mintale din cauza carantinei impuse în contextul epidemiei de coronavirus, potrivit CNN.  

A vorbit deschis

Anul trecut, prinţul William a vorbit foarte deschis despre pierderea mamei sale, prinţesa Diana, pentru un documentar despre sănătatea mintală. Prinţul a spus atunci că bărbaţii nu ar trebui să se ruşineze să vorbeacă despre acest tip de probleme.

De asemenea, William a lansat anul trecut, împreună cu soţia sa, o linie de consiliere psihologică disponibilă non stop, unde şi ducesa Catherine a fost voluntar, potrivit unui comunicat oficial. În 2018, el a lansat un site dedicat imbunătăţirii sănătăţii mintale a angajaţilor.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE