2024-04-19 10:08

Se vaccinează sau nu Dana Budeanu pentru COVID-19: "Nu sunt antivaccinistă, dar..."

 |  22:41
Se vaccinează sau nu Dana Budeanu pentru COVID-19: "Nu sunt antivaccinistă, dar..."

Dana Budeanu a avut un răspuns ferm, fără ezitări atunci când a fost întrebată dacă se va vaccina impotriva COVID-19. Creatoarea de modă a răspus hotărâtă că NU.

"Cum să mă vaccinez? Nu, normal! Păi de ce să mă vaccinez? Nu am nimic, sunt sănătoasă tun, oi avea şi anticorpii ăia. Nu sunt antivaccinistă, eu mi-am vaccinat copiii, după schema obligatorie, n-am nicio problemă. Sunt deschisă. 

Nu spun să nu se vaccineze nimeni, Doamne fereşte! Dar eu nu ma vaccinez. Sunt un om extrem de sănătos, n-am răcit în 21 de ani. Mă tratez cum mă tratez, treaba mea. Pentru ce să mă vaccinez? Sunt un om care a călătorit tot anul 2020, fără mască. Dacă stai la bussines în avion stai fără mască, dacă stai la economic cu săracii, stai cu mască, obligatoriu. Cine mă contrazice despre asta, ori e prost ori minte. Am avut o experienţă. Cu copiii am stat cu mască, mi-am dat-o jos, cu avertismente.

Tu nu poţi să-mi spui tu mie că-mi dau masca jos, stau o oră jumate, mănânc, beau şi apoi o pun la loc, cu toţi în avion. În ora aia jumate nu am luat virusul?

Sunt un om sănătos, mă îngrijesc, nu sunt un pericol. Suntem catalogaţi dacă te vaccinezi sau nu. Nu ai voie să spui dacă te vaccinezi sau nu că influenţezi. Ce vorbeşti, mă? Fiecare om e liber să facă ce vrea.", a comentat subiectul vaccinării Dana Budeanu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE