2020-11-30 07:26

Scandalul Meghan Markle continuă. Mulțimea FURIOASĂ pe Prințul Harry

 |  21:55
Scandalul Meghan Markle continuă. Mulțimea FURIOASĂ pe Prințul Harry

Prințul Harry și Meghan Markle sunt deja de aproape două luni “pe cont propriu”, dar scandalul în ceea ce îi privește continuă. Recent, Prințul și-a atras furia mulțimii de britanici, fiindcă a făcut ceva neinspirat.

A închiriat un vagon de tren de clasa I, pentru a călători netulburat…Iar englezii și canadienii devin tot mai vocali atunci când vine vorba despre banii contribuabililor și, în cazul de față, Prințul Harry, în loc să rămână low profile, a atras din nou atenția. Conform Daily Mail, Prințul Harry, după ce a participat la o conferință în Edinburgh a ales să călătorească 5 ore cu trenul, singur, la vagonul de clasa I, după ce a zburat din Canada până în Anglia cu un avion privat. Acest fapt a făcut valuri în online, unde fanii familiei regale l-au acuzat pe Prințul Harry că tocmai el, care încurajează sustenabilitatea, este un exemplu negativ. Prințul întorcându-se chiar de la o conferință eco. Unii dintre internauți îl acuză și de faptul că Meghan Markle l-a învățat numai lucruri rele și de aceea și continua scandalul în care l-a tras după ea.

Vagonul buclucaș

Pe Twitter comentariile la adresa celor doi nu încetează, iar acum cu precădere la adresa Prințului Harry. Internauților li s-a părut o dovadă de ipocrizie ce a făcut Prințul,  pe care în final l-au sfătuit să-și plătească singur și bodyguarzii, dacă tot își permite să închirieze un întreg vagon de tren.

Revenind la vagonul buclucaș, Prințul Harry și bodyguarzii săi au ocupat un vagon întreg de clasa I de la Edinburgh la Londra, asta în condițiile în care tatăl său și Camilla, Ducesa de Cornwall, dar și fratele său William și familia circulă alături de alți călători. Singura care își permite luxul de a avea un mic vagon de clasa I este Regina Elisabeta a II-a.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE