2020-12-05 20:29

SCANDAL cu Poliție între Mihai și Iulia Albu. De ce a sunat creatorul de pantofi la 112

 |  17:14
SCANDAL cu Poliție între Mihai și Iulia Albu. De ce a sunat creatorul de pantofi la 112

Pe pagina oficială a lui Mihai Albu a apărut, luni, o postare prin care creatorul de modă dorește să clarifice situația în care a apelat la organele penale împotriva Iuliei Albu, mama fiicei sale.

”Pentru corecta informare și din cauza faptului că la descinderea cu Poliția au fost mulți martori și mai mult ca sigur vor apărea reacții, am ales să fac următoarele precizări.

Nu mi-aș fi dorit să ajung în situația în care sunt obligat să recurg la organele penale competente prin formularea unei plângeri penale împotriva mamei fiicei mele pentru nerespectarea repetată a Hotărârii Judecătorești privind programul meu de vizită cu Mikaela.

Avocata mea are in lucru această plângere penală și sper ca măcar în ultimul ceas mama Mikaelei să realizeze că prima persoană care are de suferit prin această atitudine este chiar fiica noastră.

O Hotărâre Judecatorească trebuie respectată și nu in ultimul rând, interesul superior al minorului”,  se arată pe pagina oficială a lui Mihai Albu de pe o rețea socială.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE