2020-12-05 19:27

Să ne mai revenim: De ce o glorie sexy vrea din nou aproape GOALĂ

 |  19:26
Să ne mai revenim: De ce o glorie sexy vrea din nou aproape GOALĂ

Doreşte să apară pe coperta revistei „Playboy”, anul viitor. Deși a mai apărut, incitând mințile bărbaților din lumea întreagă. Doar că acum ar putea fi o problemă.

Cântăreaţa de muzică country Dolly Parton doreşte să apară pe coperta revistei „Playboy” anul viitor. Nimic de zis, doar că va împlini 75 de ani…Însă, cum  potrivit noilor tendințe și nu numai vârsta e doar o cifră, Dolly merge mai departe!

Cu toate că are o vârstă venerabilă, artista nu are niciun plan să se retragă şi vrea să pozeze pentru revistă, potrivit novinite.bg. Dolly Parton a apărut pe coperta Playboy Magazine în anul 1978, pe când avea vârsta de 32 de ani, îmbrăcată într-un costum cu bustieră neagră şi purtând urechi de iepuraş. Și ca să ne mai revenim din căderea în butoiul cu coronavirus, aflați că Dolly şi-ar dori să apară din nou, după 45 de ani, îmbrăcată în acelaşi costum!

“Arăt cumva ca o eroină de benzi desenate”

Legendara cântăreaţă a recunoscut că şi-a făcut „aproape toate corecţiile posibile”, iar aspectul său neschimbat se datorează acestui fapt. „Unul dintre plusurile mele este că am imaginea mea. Arăt cumva ca o eroină de benzi desenate şi acestea nu îmbătrânesc de obicei. Chiar şi la 90 de ani, probabil că voi arăta la fel, doar că voi avea mai mult machiaj şi o coafură şi mai voluminoasă”. Bravo Dolly, ține-o tot așa și om vedea ce-o mai ieși!  


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE