2020-12-04 22:06

Să mai și râdem. Cu Van Damme!

 |  20:00
Să mai și râdem. Cu Van Damme!

Ce mai face tipul acesta cândva sex simbol și parcă un pic așa și acum? Jean-Claude Van Damme își arată mușchii și la 59 de ani. Actorul belgian și starul artelor marțiale se menține în formă maximă la sală.

Poreclit uneori "Domnul Mușchi din Bruxelles", Van Damme nu se dezminte. Și mai și postează pe Insta. Respectiv, într-o recenta postare și-a expus mușchii, într-un tricou fără mâneci căci trebuie să se sacrifice pentrucei 4,7 milioane de fani de pe Instagram.

Are mușchii foarte elastici

În fotografia alb-negru (dar mai are și altele, color), Van Damme se află la sală, pentru antrenamente. Mai mulți fani au comentat  “Idol” și “Inspirație”, alții au râs virtual cu lacrimi. În decembrie 2017, Jean a a vorbit despre regimul său de viață sănătoasă și despre rutina de la sală, iar ca bonus a oferit detalii despre cum reușește să-și mențină corpul tonifiat. “Am început să mă antrenez de când eram foarte tânăr. Am fost mereu pro exerciții pentru flexibilitate, iar toate astea m-au ajutat să am muschi foarte elastici”, a declarat el pentru Men’s Health.

“De asemenea, am gene bune de la părinți, iar ADN-ul este foarte important. Pielea părinților mei este impecabilă”. E clar, Van Damme a prins gustul de influencer…


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE