2024-04-20 08:36

S-a protejat cât a putut, dar tot degeaba. Virgil IANȚU, infectat și el cu noul CORONAVIRUS

 |  11:03
S-a protejat cât a putut, dar tot degeaba. Virgil IANȚU, infectat și el cu noul CORONAVIRUS

Momente grele pentru Virgil Ianțu, prezentatorul emisiunii „Câştigă România!” de pe TVR 2. Chiar dacă a fost foarte atent cu protecția și cu normele de igienă, acesta a fost depistat pozitiv la testul COVID-19. Din fericire, Ianțu a făcut o formă ușoară a bolii, se simte bine și spune că va trece fără probleme peste această încercare.

„Da, deși am fost extrem de atent cu protecția și cu normele de igienă, am contactat Covid.  Din fericire, am o formă ușoară și voi trece peste asta cu bine. Vreau să le mulțumesc celor de la Spitalul Monza și acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care îl fac în fiecare zi pentru noi toți. A fost o experiență care m-a făcut să îi apreciez și mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi vă rog doar să nu lăsațoi garda jos și să vă protejați cât puteți, purtând masca și exagerând cu igiena. Asta pentru voi și pentru cei dragi vouă. Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!”, a scris Ianțu pe pagina sa de facebook.

Telespectatorii TVR, fani ai lui Virgil Ianțu și ai emisiunii „Câştigă România!”, se pot bucura în continuare de emisiunea mult îndrăgită. Programul a fost înregistrat integral și toate cele 59 de espisoade vor fi difuzate pe TVR 2 conform programării.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-03



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE