2021-04-15 11:11

România va intra în prima semifinală la Eurovision. Roxen, numărul 13 în concurs

 |  19:32
România va intra în prima semifinală la Eurovision. Roxen, numărul 13 în concurs

Roxen, artista care va reprezenta România la concursul Eurovision, va fi cel de-al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, în prima semifinală a evenimentului.

Ordinea de intrare în competiţie, stabilită de producătorii Eurovision şi aprobată de Martin Osterdahl, Executive Supervisor al concursului internaţional, a fost anunţată marţi de organizatori, informează un comunicat TVR.

"13 este un număr norocos pentru mulţi. Italienii şi francezii au expresii în care acest număr e sinonim cu succesul, iar în ceea ce ne priveşte, anul acesta delegaţia noastră are 13 persoane şi intrăm în semifinală de pe locul 13", a declarat Liana Stanciu, şefa delegaţiei României la ESC 2021.

Roxen este de asemenea optimistă: "Îmi place numărul 13, mi-a purtat mereu noroc şi sper să se întâmple la fel şi de data aceasta. Abia aştept să urc pe scena Eurovision! Vă pup şi vă îmbrăţişez!".

Alături de reprezentanta României, în prima semifinală Eurovision 2021, care va avea loc pe 18 mai, vor concura reprezentaţii Lituaniei, Sloveniei, Rusiei, Suediei, Australiei, Macedoniei de Nord, Irlandei, Cipru, Norvegiei, Croaţiei, Belgiei, Israel, Azerbaidjan, Ucrainei şi Maltei. În finala care va avea loc pe 22 mai se vor califica zece concurenţi.

Alţi zece artişti se vor califica din a doua semifinală, celor 20 de finalişti urmând să li se alăture, în actul final, reprezentanţii ţării gazdă şi ai Big Five - Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie.

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul "Open Up", cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai. La ediţia cu numărul 65 a concursului participă - alături de România - alte 40 de ţări.

Atât semifinalele, cât şi finala internaţională a ESC 2021 vor fi transmise live de TVR.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE