2023-10-04 20:21

Robert Turcescu REVINE în TV, după demisia de la B1

 |  17:53
Robert Turcescu REVINE în TV, după demisia de la B1

Jurnalistul Robert Turcescu va prezenta de luni până joi, de la ora 20.00, emisiunea „Sub semnul întrebării” la postul de televiziune Metropola TV, a anunțat joi compania deținută de Consiliul Local Voluntari (99,82% din capitalul social) și SC Fotbal Club Voluntari SA (0,18% din capitalul social).

Metropola TV transmite în comunicatul de presă că emisiunea reprezintă „cea mai importantă mișcare TV din această primăvară” și va deputa pe 6 martie.

„S-au adunat foarte multe întrebări, poate prea multe deja, la care românii nu primesc răspuns. Voi încerca, așa cum am făcut de fiecare dată, să obțin aceste răspunsuri. Emisiunea "Sub semnul întrebării" e gândită ca un dialog alert în care există libertatea de a atinge chiar și cele mai delicate subiecte ale actualității.

Nu mi-a fost niciodată teamă de noi începuturi, ba chiar aș putea spune că mă simt mult mai entuziasmat să pun umărul la dezvoltarea unei televiziuni aflate încă la început de drum. E o echipă tânără, dar entuziastă la Metropola TV, dar sunt și vechi camarazi cu mare experiență jurnalistică în acest proiect, așa că avem îndeplinite condițiile unei reușite profesionale în viitorul apropiat. O spun tare, să se audă: va fi bine!”, a spus Robert Turcescu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE