2024-04-26 01:06

Rică Răducanu muncește din greu, pe litoral, deși este foarte BOLNAV

 |  14:03
Rică Răducanu muncește din greu, pe litoral, deși este foarte BOLNAV

Rică Răducanu (76 de ani) se confruntă cu serioase probleme de sănătate, fiind diagnosticat cu gută, o gravă afecțiune a articulațiilor. Are picioarele foarte umflate, dar nu se dă bătut și toată vara trage din greu, la Neptun, pentru a ajuta la braseria de pe plajă, o mai veche afacere de familie.

Rică Răducanu se află toată vara pe Litoral, la Neptun, unde familia lui deține un local. După ședințele de terapie, pentru ameliorarea problemelor de sănătate, el este prezent printre turiștii care i-au devenit clienți fideli.

"Sunt la terasă, nu e lume multă, în acest moment, vineri și sâmbătă a mers mai bine, acum am doar trei mese ocupate. Nu cunosc salariile angajaților, bucătar este Costică, văru-miu, la bar e Marinică. Nu mă bag cu banii, sunt și eu cu vrăjeala pe aici. Toți zic: ”Hai, la Rică, să mâncăm! Și așa a rămas de ani de zile”, a declarat Rică pentru ego.ro.

"Am făcut tratament, la Mangalia, pe perioada verii, am făcut și împachetări cu nămol și tot felul de terapii noi. Dar, boala asta e păcătoasă, nu mai trece, gata! Bine mi-a zis mie medicul Oprescu: ”Doar la morga mai trece!”. A zis adevărat, până la urmă”, a mai declarat Rică Răducanu.

Guta este o boală provocată de depunerea sărurilor acidului uric în regiunea unor articulații. Se manifestă prin umflături ale articulațiilor, însoțite adesea de dureri violente.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE