2024-04-19 09:07

REGHE și-ar fi adus amanta acasă, în timp ce Anamaria Prodan lupta să își SALVEZE mama

 |  16:39
REGHE și-ar fi adus amanta acasă, în timp ce Anamaria Prodan lupta să își SALVEZE mama

Anamaria Prodan a dezvaluit că Laurențiu Reghecampf a adus-o acasă pe amanta lui, pe Corina Caciuc, în timp ce Anamaria Prodan era plecată cu mama ei pentru a o face bine.

Anamaria Prodan îl acuză pe Laurențiu Reghecampf că a furat din banii familiei, din banii copiilor săi, pentru a-i da amantei sale, Corina Caciuc. Tot pe atunci, sexy impresara l-ar fi tras la răspundere, iar Laurențiu Reghecampf ar fi izbucnit în lacrimi și ar fi implorat-o să îl ierte.

”Păi dacă Reghecampf a considerat că patul meu și casa mea trebuie să țină cineva locul să fie cald cât eu colind în lume să îmi salvez mama, atunci trebuie să dea și socoteală. Atât a putut. Nu poți să faci așa ceva copiilor tăi niciodată. Aveam plânsete, să îl iertăm, pentru toate mizeriile pe care le-a făcut în viața lui”, a povestit Anamaria Prodan la Antena Stars.

Sexy impresara a mai povestit că pe 7 februarie 2022 va avea primul termen în procesul de divorț.

”Unde s-au dus banii și de ce plăteam amante ca ajutor de familie? Că nu e nici familia mea și nici nu trăiește cu mine. Cu pozele la fel, trebuie să vedem de ce a dat pozele cu mine. Că el nu are cum să mă pună pe mine pe aceeași treaptă cu Gură de Aur. Pentru că el dacă și-a însușit-o și și-a asumat-o, trebuie să se aștepte și de la alte discuții, că mi-e jenă mie de jena lor, dar nu poate să mă pună pe mine pe aceeași treaptă”, a concluzionat Anamaria Prodan.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-21



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE