2020-11-26 08:37

REACȚIA femeii cu care a fost prins Ciprian Marica, în hotel. Ce decizie a luat soțul înșelat

 |  22:55
REACȚIA femeii cu care a fost prins Ciprian Marica, în hotel. Ce decizie a luat soțul înșelat

Soții Ana și Florin Muntean au transmis au o prima reactie publica, prin intermediul avocatului, dupa aparitia imaginilor in care femeia a fost surprinsa chiar de sotul ei, intr-o camera de hotel, impreuna cu Ciprian Marica.

Punctul de vedere prezentat în exclusivitate prin Clujust.ro:

”Este nereală informația conform căreia Florin Muntean a dat publicității o înregistrare video în care apare soția lui.

Niciunul din motivele indicate ca justificând o astfel de faptă sau atitudine apărute în presa din România nu este real, înregistrarea video a ajuns la presă prin metode ce nu sunt cunoscute celor doi soți care nu au dorit niciodată să-și expună în vreun fel public viața privată.

În prezent cei doi soți, împreună, luăm toate măsurile legale și juridice împotriva acestui atentat grav la viața privată, a cărei protecție este asigurată oricărui cetățean român de Constituția României, Carta Europeană a Drepturilor Omului și Regulamentul European de Protecție a datelor.

Ne vom asigura că toate mențiunile referitoare la familia noastră vor disparea din presa scrisă și audiovizuală, că toate persoanele vinovate vor fi trase la raspundere civilă și penală și că ne vom putea continua viața de familie împreună fără a da socoteala nimănui.

Copiii noștri, pe nedrept expuși public, vor crește într-o țară în care dreptul la viață personală și demnitate sunt respectate și apărate așa cum se înt'mplă în majoritatea țărilor din Uniunea Europeană din care facem parte.

Totodată, acționăm prin plângeri penale împotriva tuturor amenințărilor, injuriilor și atacurilor adresate soției Ana Muntean prin toate mijloacele prin care acestea au avut loc.”


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-05-01Parerea ta...

FANE GLONTZ
01 Mai 2020

INCORNORATUL ASTA ESTE UN MARE BOU , DACA DUPA CE LA INSELAT COARDA DE NEVASTASA FACE O ASEMENEA DECLARATIE . SARACUL PROST CRED CA E OBISNUIT SA FIE INSELAT .
ABRAMBURICA
02 Mai 2020

Un fleac . Se spala si intra la apa . Dupa care este noua . Dar tinund cont ca este ca o butie , ea nascind , facind si 2 . 3 . 4 copii . Adica o moara , fabrica .
CONSTANTIN
02 Mai 2020

Conteaza amenintarile cu procese si actiuni in justitie???Importanta este doar realitatea ,faptele,A fost sau nu adulter??Ca a fost odata sau de mai multe ori ce mai conteaza!!Unul sau mai multe procese vor face ""publicitate""cazului.Ei ce si doresc zarva sau sa se faca liniste??Daca barbatul nu este deranjat de infedilitatea partenerei ,de ce ar veni cineva strain sa faca dreptate si lumina??Florin Muntean este fericit ??Atunci ,toata lumeatrebuie sa taca!! Speculatii si presupuneri se pot face fara numer dar cui foloseste??Nu este primul si nici ultimul caz de acceptare a infidelitatii partenerlui!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE