2024-04-20 05:27

Radu Banciu, AMENDAT pentru declarațiile belicoase despre violenţa în cuplu

 |  19:05
Radu Banciu, AMENDAT pentru declarațiile belicoase despre violenţa în cuplu

Consiliul Naţional al Audiovizualului l-a amendat pe moderatorul Radu Banciu după declarațiile belicoase făcute de acesta cu privire la violenţa în cuplu, afirmații făcute pe 1 septembrie în emisiunea "Fotbal All Inclusive" de pe Prima Sport 1.

"Ştiu şi eu, toate femeile pe care le-am cunoscut, mă rog 99%, asta îşi doreau, să le mai şi plesneşti din când în când. Da? Să se vadă că există o autoritate. Dar ele nu spun asta niciodată în viaţa reală. O spun aşa, în cuplu, în intimitate. Dar în viaţa reală, nu se duce niciuna la televizor să spună: Dom'le, eu de abia aştept să vină bărbatul acasă să îmi dea două-trei dosuri de palmă, de să mă lase lată. Sau să îmi dea în fiecare seară numai la ficat. Nu, nu spun asta, dar într-adevăr sunt atât de proaste, cele mai multe dintre ele, încât asta îşi doresc în realitate. O relaţie de tipul ăsta", a afirmat Banciu, potrivit CNA.

Membrii Consiliului au constatat încălcarea dispoziţiilor art. 47 alin. (3) din Codul de reglementare a conţinutului audiovizual, conform cărora "Sunt interzise în programele audiovizuale afirmaţii defăimătoare generalizatoare la adresa unui grup/comunităţi definit(e) de gen, vârstă, rasă, etnie, naţionalitate, cetăţenie, credinţe religioase, orientare sexuală, nivel de educaţie, categorie socială, afecţiuni medicale sau caracteristici fizice".


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-29



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE