2024-04-25 09:21

Primul artist VACCINAT împotriva COVID-19. Alex Vasilasche: ”E o șansă de a ne recăpăta viețile”

 |  21:03
Primul artist VACCINAT împotriva COVID-19. Alex Vasilasche: ”E o șansă de a ne recăpăta viețile”

Alex Vasilache, solistul trupei JukeBox, este primul artist din România care s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Explicația vine din faptul că acesta este și medic rezident de boli infecțioase la Spitalul ”Matei Balș”.

Alex Vasilache a absolvit Facultatea de Medicină Generală, iar pandemia l-a ambiţionat şi a stat o vară întreagă să se pregătească de rezidenţiat. Artistul a început munca în spital chiar din această lună, fiind rezident la secția de boli infecțioase.

„Sunt un pic obosit că m-am trezit foarte devreme. Sunt de la 5 în picioare. Experienţa nu este diferită faţă de orice alt vaccin pe care majoritatea populaţiei din România l-a făcut, având în vedere că noi suntem o ţară în care schema de vaccinare obligatorie este destul de bogată. Şi atunci, cine şi-a făcut măcar un vaccin gripal sau împotriva hepatitei B, sigur ştie despre ce e vorba. O înţepătură ca la albinuţe, cum le spunem la copii. După aia s-ar putea înroşi la locul acela sau să te jeneze un pic sau să te simţi un pic mai moleşit a doua zi, dar nimeni din cei care îi cunosc, îmi sunt colegi sau care s-au vaccinat nu au avut aşa ceva. Decizia de vaccinare este una personală. Am prin natura faptului că sunt rezident de Boli Infecţioase, am beneficiu de a avea acces la informaţii de primă mână, de la profesorii noştri de boli infecţioase. Cu toţii susţin că una din şansele de a ieşi din pandemia asta, de a ne recăpăta vieţile de dinainte este ca aproximativ 80% din populaţie să fie vaccinată”, a declarat Alex Vasilache.

Artistul, în vârstă de 46 de ani, a devenit cunoscut interpretând zeci de roluri in cadrul scenetelor, pe parcursul celor 10 ani de Cronica Carcotasilor. El a participat și la ”X Factor” în 2015 si la ”Te cunosc de undeva” în 2017.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE