2021-08-01 09:23

Prima poză cu Alessandra Stoicescu în rochie de mireasă! Prezentatoarea TV s-a măritat cu Sergiu Constantinescu

 |  15:16
Prima poză cu Alessandra Stoicescu în rochie de mireasă! Prezentatoarea TV s-a măritat cu Sergiu Constantinescu

Pe 21 iunie, Sandra Stoicescu a spus “Da” la Starea Civila, iar astăzi a îmbrăcat rochia de mireasă creată de bunul ei prieten Răzvan Ciobanu. Prezentatoarea TV s-a măritat cu Sergiu Constantinescu, urmând ca petrecerea să aibă loc la Palatul Snagov, în prezenţa a peste 300 de invitaţi. Naşii cuplului sunt Florentin Pandele şi Gabriela Vrânceanu Firea.

“Casă de piatră, sănătate, fericire, copii sănătoşi şi norocoşi, din partea noastră, a naşilor, pentru un cuplu de aur: Alessandra Stoicescu şi Sergiu Constantinescu. Îi îmbrăţişăm cu mare drag!!!”, a scris pe Facebook Gabriela Vrânceanu Firea, postând totodată o fotografie cu mireasa Alessandra Stoicescu (37 ani) şi proaspătul ei soţ, Sergiu Constantinescu (42 de ani), nimeni altul decât motociclistul cu plete cu care a fost fotografiată de câteva ori, începând din toamna anului trecut. 

Meniul pe care invitaţii îl vor savura la petrecerea de diseară a fost ales de vedeta TV, acesta optând pentru preparate diversificate şi pentru toate gusturile: ruladă de somon cu brânză, caracatiţă pe pat de limes şi germeni de ceapă, mousse de gâscă şi gutui, cupă de ciocolată cu brânză de capră şi busuioc verde, peşte spadă cu piure de cartofi dulci, salvie şi piure de broccoli, iar până în miezul noptii îşi vor răsfăţa papilele gustative cu sărmăluţe în foi de viţă sau varză şi mămăliguţă.

Costul nunţii s-ar ridica la 50.000 de euro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-10-06Parerea ta...

GHEO
05 Oct 2013

Cred ca si buna arata mai bine cand am terminat eu liceul!
MAYA
07 Oct 2013

foarte frumoasa! felicitari lor si casa de piatra!
PETRUS
07 Oct 2013

A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta... inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita, a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere, adica a intruni in sine toate contradictiile. Casa de piatra !!!
YOANA
07 Oct 2013

frumosi. ar trebui sa apreciati o familie frumoasa, nu sa cautati cancanuri legate de preturi sau detalii ascunse. astea sunt deja rautati.
DRAGOBETE
07 Oct 2013

un cuplu reusit. casa de piatra!
LEVI
07 Oct 2013

o mireasa frumoasa si un mire pe masura casa de piatra si sa fie sanatosi.
CRISTI
07 Oct 2013

Casa de Piatra și tot binele din lume.
IULIA
07 Oct 2013

Casa de piatra! Multa fericire si sa fie sanatosi.
VASILIKA
07 Oct 2013

Multa fericire. O admir pe Sandra foarte mult atat pe plan profesional cat si personal, este o persoana discreta si o profesionista.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE