2021-01-28 16:29

Prima FOTOGRAFIE cu strănepoata Regelui Mihai

 |  17:11
Prima FOTOGRAFIE cu strănepoata Regelui Mihai

Primele fotografii cu strănepoata Regelui Mihai au fost date publicităţii de fostul principe Nicolae al României pe pagina sa de Facebook. Micuța Maria-Alexandra a României s-a născut pe 7 noiembrie 2020, însă nepotul Regelui Mihai nu a putut participa la eveniment din cauza regulilor stricte din timpul pandemiei de coronavirus.

“Sunt foarte bucuros să vă anunţ naşterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20.05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea, Alina-Maria, şi fetiţa noastră sunt perfect sănătoase. Regele Mihai, bunicul meu, ne ocroteşte”, declara Nicolae al României imadiat după nașterea micuței.

Maria-Alexandra poartă prenumele Mariei, de la Regina Maria, dar și la prenumele mamei sale, Alina Maria Binder.

Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills (n. 1 aprilie 1985, Meyrin, Elveția) este nepotul cel mai vârstnic al fostului rege Mihai I al României. Născut și crescut în străinătate, a vizitat România în 1992, cu ocazia primei vizite a bunicului său după începutul exilului din 1948, scrie antena3.ro. Printr-un document semnat la 1 august 2015 și intrat în vigoare imediat i-au fost retrase titlul și calificativul și a fost exclus din linia de succesiune la tronul României. Nicolae Medforth-Mills s-a căsătorit, în 2018, cu Alina Maria Binder, la biserică, în Sinaia, fără ca reprezentanții Casei Regale a României să participe la eveniment.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE