2024-04-19 08:06

Paris: o fetiță de ani A MURIT în mașina de spălat

 |  17:30
Paris: o fetiță de ani A MURIT în mașina de spălat

Sfârșit crunt pentru o fetiță de trei ani din Paris. Copila a fost găsită moartă în mașina de spălat, la câteva ore după ce părinții ei și-au dat seama că a dispărut.

Totul s-a întâmplat joi seara, 12 ianuarie, în casa unei familii cu cinci copii din Paris, conform Le Parisien, anunță romaniatv.net. Fetița de trei ani a fost găsită fără viață în mașina de spălat.

După ce au luat cina, părinții au observat că mezina a dispărut. Au căutat-o prin toată casa și prin împrejurimi, cerând ajutorul vecinilor.

În jurul orei 22.30, tatăl și unul dintre frații fetiței au găsit-o pe aceasta în mașina de spălat, inconștientă, și au chemat o ambulanță la fața locului. Paramedicii au încercat să o resusciteze, dar fără rezultat, declarând ulterior decesul copilei, potrivit stiripesurse.ro.

În acest caz, Parchetul din Paris a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțețe în care s-a petrecut tragedia. Pe corpul copilului nu au fost găsite răni sau vânătăi, constatându-se că decesul a survenit în urma sufocării în mașina de spălat.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE